Διαψεύδει δημοσίευσμα που θέλει τον δημοφιλή τραγουδιστή να διακομίζεται εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας – Τι λέει στο protothema.gr για την υγεία του

Διαψεύδει η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο Τόλης Βοσκόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική της Γλυφάδας, παρουσιάζοντας δήθεν εικόνες-σοκ του δημοφιλούς καλλιτέχνη να κινείται με την βοήθεια αναπηρικού αμαξίδιου.

«Το είδαμε κι εμείς, όμως τίποτα απ’ όσα γράφονται δεν ισχύουν, ο Τόλης είναι καλά στην υγεία του», λέει η Άντζελα Γκερέκου.

dimosievma
Το εν λόγω δημοσίευμα έχει τίτλο «Θρίλερ με την υγεία του Τόλη» και οι λεζάντες στις φωτογραφίες περιγράφουν την προσπάθεια να μετακινηθεί ο τραγουδιστής με το αναπηρικό αμαξίδιο, «με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο του» όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Ωστόσο η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου και πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, επιμένει ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας του δημοφιλούς τραγουδιστή.

Πριν από λίγες μέρες η κυρία Γκερέκου ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία με τον σύζυγό της Τόλη Βοσκόπουλο και την 19χρονη κόρη τους, Μαρία Βοσκοπούλου, που κάνει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός στη σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια». Οι δύο τους έβαζαν τα τελευταία στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και εκείνη αποθανάτιζε τη στιγμή μέσα σε γιορτινό κλίμα με τον ίδιο να δείχνει υγιείς και ευτυχισμένος πλάι στην κόρη του.

Πηγή:protothema.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours