Παγωτό bounty από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bounty με καρύδα και σοκολάτα που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Course Γλυκά
Cuisine Διεθνής
Keyword Παγωτό bounty
Prep Time10 λεπτά
ANAMONH 6 ώρες
Total Time 6 ώρες 10 λεπτά
Servings 10
Calories 350 θερμίδες
Author Τάσος Αντωνίου

Ingredients

  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 200 ml ζαχαρούχο γάλα
  • 2 κ.σ. τσιπς σοκολάτας
  • 1 κ.σ. ινδοκάρυδο
  • 1 μπάρα Bounty

Instructions

  • Σε μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Θέλουμε να πετύχουμε μια σφιχτή και βελούδινη συνταγή.
  • Με μια μαρίζ μεταφέρουμε τη μισή σαντιγί σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Προσθέτουμε ινδοκάρυδο και τσιπς σοκολάτας και ανακτεύουμε. Προσθέτουμε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω, ισιώνουμε ξανά και επαναλαμβάνουμε την επικάλυψη σοκολάτας και καρύδας.
  • Στολίζουμε την επιφάνεια του παγωτού με τις φέτες Bounty, καλύπτουμε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχουμε για 6-8 ώρες πριν σερβίρουμε.

Home

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours