Στην αυλή του Steak Alive θα φας τις καλύτερες μπριζόλες

Όλο το χειμώνα τις απολαμβάναμε στον εσωτερικό χώρο. Το καλοκαίρι βγαίνουμε στην αυλή του.

Συμπληρώνει πια δύο χρόνια παρουσίας στον Κορυδαλλό και είναι από τα πιο φημισμένα στο είδος του. Το Steak Alive είναι μια επιλογή για κρέας υψηλής ποιότητας που μας κέρδισε από την πρώτη στιγμή και από φέτος είναι ιδανικό και για τις καλοκαιρινές βραδιές.

Η αυλή του που άνοιξε πριν λίγες μέρες δημιουργεί μια αίσθηση γειτονιάς στην παλιά Αθήνα, παρά το γεγονός ότι το μαγαζί βρίσκεται κοντά σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή. Είναι λες και μπαίνεις σε μια άλλη διάσταση. Μια διάσταση όπου θα απολαύσεις μπριζόλες μαγειρεμένες με τον τρόπο που ξέρουν οι ειδικοί. Με τρόπο που απαντάται σε λαούς με κουλτούρα ψησίματος μπριζόλας όπως οι Αργεντινοί και εν γένει οι Λατινοαμερικάνοι.

Στην αυλή του Steak Alive θα φας τις καλύτερες μπριζόλες

Στο επίκεντρο του μενού, που έχει επιμεληθεί ο Head Chef Γιώργος Λαΐδης, συνυπάρχουν οι ξακουστές και κλασσικές, πλέον, κοπές κρεάτων  μαζί με μεσογειακές γεύσεις εμποτισμένες με σύγχρονες ιδέες.

Στο ανανεωμένο καλοκαιρινό μενού τα κλασσικά Steak Tartare, Rib Eye, Flap Steak, Picanha, T-Bone, Tomahawk και burgers συνυπάρχουν με καινούρια δροσερά πιάτα όπως σαλάτα με φακές beluga, κατσικίσιο τυρί, βύσσινα και λαδολέμονο τρούφας, ratatouille, πουρές αρακά με τσορίθο και πάπια με πουρέ καρότο.

Στην αυλή του Steak Alive θα φας τις καλύτερες μπριζόλες

Στην αυλή του Steak Alive θα φας τις καλύτερες μπριζόλεςΣτην αυλή του Steak Alive θα φας τις καλύτερες μπριζόλες

Επίσης, θα βρείτε το κλασσικό και αγαπημένο πιάτο Steak & Fries στην τιμή των 12 €. Νέα άφιξη στον κατάλογο των γλυκών η αέρινη florentine με φράουλες, βασιλικό και namelaka λευκής σοκολάτας, υπόσχεται να ολοκληρώσει το δείπνο σας απολαυστικά.

Στην αυλή του Steak Alive θα φας τις καλύτερες μπριζόλες

STEAK ALIVE

Κρήτης 23 & Αγίου Γεωργίου 76, Κορυδαλλός,

τηλ. 2104952000

Τρίτη – Σάββατο από τις 19:00, Κυριακή από τη 13:00.

Δευτέρα κλειστά.

 

Πηγή:menshouse.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours