#Μένουμε σπίτι και παραγγέλνουμε online το αγαπημένο μας delivery οικονομικά και με ασφάλεια

Μπορεί να #ΜένουμεΣπίτι και να είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας, όμως δεν χάνουμε ούτε λεπτό τη διάθεσή μας και συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε όσα αγαπάμε χάρη στο BOX. Γιατί τώρα περισσότερο από ποτέ έχουμε ανάγκη το αγαπημένο μας delivery και όλα όσα κάνουν τη ζωή μας πιο νόστιμη!

Μέσα από το BOX app (Android είτε iOS) και το www.box.gr, για πρώτη φορά οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν το προσωπικό τους «γευστικό» προφίλ, σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες τους, αλλά και να προγραμματίζουν την ώρα και την τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας τους (scheduled ordering), χωρίς μάλιστα την παραμικρή επαφή!

Δυνατότητα ανέπαφης και προγραμματισμένης παράδοσης
Ό,τι και αν είναι αυτό που λαχτάρας να παραγγείλεις -από pizza και σουβλάκι μέχρι sushi και μεξικάνικο- στο BOX θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Και αν πληρώσεις την παραγγελία σου με κάρτα, ο διανομέας την αφήνει στην πόρτα σου, αφού σε ειδοποιήσει, χωρίς να υπάρξει η παραμικρή επαφή για μέγιστη ασφάλεια. Παράλληλα, επιλέγεις και την ώρα που θα σου παραδοθεί η παραγγελία σου. Για παράδειγμα, ξέρεις ότι καθημερινά ξεκινάς να δουλεύεις -από το σπίτι πλέον- στις 9, την ίδια ώρα θα φτάσει και ο καφές σου στην πόρτα σου! Ξέρεις ότι θέλεις να τρως καθημερινά στις 2, τότε στις 2 θα έρθει κοντά σου και το μεσημεριανό σου, ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις την ίδια διαδικασία κάθε μέρα.

Το μόνο food delivery που σε επιβραβεύει κάθε φορά που παραγγέλνεις
Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος. Με κάθε παραγγελία κερδίζεις πόντους επιβράβευσης, τους οποίους μαζεύεις και μπορείς να εξαργυρώσεις είτε σε εκπτώσεις για επόμενες παραγγελίες σου μέσω του BOX, είτε σε δωρεάν πακέτα GB από την COSMOTE στο κινητό σου, για να σερφάρεις, να επικοινωνείς και να χρησιμοποιείς τα data σου ελευθέρα! Αυτό το διάστημα μάλιστα και μέχρι τις 19/4 με το κουπόνι «MenoumeSpiti» παίρνεις αυτόματα 6.000 πόντους, που μπορείς να εξαργυρώσεις και να έχεις έκπτωση έως 5€ στις επόμενες παραγγελίες σου.

 

Θες να τα μάθεις όλα καλύτερα;
Κατέβασε την εφαρμογή από τα app stores (Play store και App store) γρήγορα και εύκολα και άφησε το θετικό σου σχόλιο γιατί και η γνώμη σου μετράει. Stay tuned στα social media: Facebook * Instagram Youtube BOX channel

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours