Το στέκι στα Κάτω Πετράλωνα βάζει τον συγγραφέα του «Μαμά Πεινάω» στην κουζίνα

Ο Τάσος Αντωνίου ετοιμάζει ένα άκρως απολαυστικό brunch στο Taf Kappa στα Κάτω Πετράλωνα

Το brunch είναι –πια- μια από τις αγαπημένες συνήθειες των Αθηναίων. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτούς που ψάχνουν το επόμενο στέκι για να απολαύσουν το brunch του Σαββατοκύριακου, σου έχουμε καλά νέα. Το -έτσι κι αλλιώς φημισμένο- brunch στο Taf Kappa με την καινούργια χρονιά αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, καθώς έχει πλέον την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου.

Τάσος Αντωνίου

Τάσος Αντωνίου

Ο Τάσος Αντωνίου, γνωστός από το βιβλίο του «Μαμά Πεινάω», αλλά και το ομώνυμο site του με εύκολες και νόστιμες συνταγές έχει ετοιμάσει ένα άκρως λαχταριστό brunch αποκλειστικά για το Taf Kappa. Εμπνευσμένος από τη ζωή και τις εμπειρίες του στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, ο Τάσος προτείνει πιάτα που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα των υλικών τους και τον comfort χαρακτήρα τους.

Ανάμεσα στα πιάτα που αξίζει να δοκιμάσεις η σαλάτα με baby σπανάκι, cranberries, αμύγδαλα και dressing μηλόξιδο, το burger με ζουμερό μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τηγανητή mozzarella και cranberry sauce που συνοδεύεται με τραγανές γλυκοπατάτες με μαγιονέζα αρωματισμένη με τρούφα, αλλά και τα πληθωρικά pancakes με λιωμένα marshmallows, πραλίνα φουντουκιού, μπανάνα, ganache σοκολάτας και καραμελωμένα αμύγδαλα.

Μπορείς να συνοδεύσεις το γεύμα σου με cocktails και drinks από την έμπειρη ομάδα του Taf Kappa. Το brunch με την υπογραφή του Τάσου Αντωνίου θα σερβίρεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οπότε… βάλτε το στο πρόγραμμα.

Taf Kappa

Θεσσαλονίκης 168 & Υλλεών, Κάτων Πετράλωνα, 211 1841138

 

Πηγή:athensvoice.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours