Αυτή την Κυριακή ραντεβού στη Φωκίωνος Νέγρη!

Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης στις 19 Ιανουαρίου

Από τη στιγμή που η Δημοτική Αγορά Κυψέλης ξαναζωντάνεψε, δεν σταματά να διοργανώνει κάθε είδους δρώμενα. Το πιο λαχταριστό όλων, όμως, γίνεται μια φορά τον μήνα. Κάθε μήνα γνωστά εστιατόρια, σεφ, καντίνες και μάγειρες ετοιμάζουν το street food των ονείρων σου στο κυριακάτικο Pop Up Brunch της Δημοτικής Αγοράς.

Το πρώτο Pop Up Brunch για το 2020 θα γίνει την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, θα έχει πολλές νέες γεύσεις και απολαυστικές μουσικές. Από τις 11.00 έως τις 17.30 η Δημοτική Αγορά Κυψέλης γεμίζει με κέφι, κόσμο, μουσική και γεύσεις που αγαπάμε. Burgers, bao buns, tacos, vegan και μακροβιοτικά πιάτα, γλυκά, καφέ και ζεστό κρασί, θα σε περιμένουν εκεί, για να κάνουν τη μέρα σου καλύτερη.

Τα street brunch πιάτα για τον Ιανουάριο υπογράφουν το El Burro Tacos con Tequila, το Yazhou, το One Project, οι Guerilla Chef μαζί με τον The Cookie Dude και το Mentaleaty. Ενώ τα γλυκά βάζουν το ιταλικό Signora Athens και η Eri Bakes Vegan παρέα με δύο κυψελιώτικα στέκια, το SCRY και την Πίτα της Κολχίδας. Τη μουσική αναλαμβάνει ο Pepper, ενώ ένα live μουσικό δρώμενο-έκπληξη περιμένει μόνο τους… τολμηρούς επισκέπτες. Όπως βλέπεις, η μέρα προβλέπεται άκρως απολαυστική οπότε βάλτο στο πρόγραμμα.

*Όσοι θέλετε να πάρετε μέρος στο επόμενο brunch της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης τον Φεβρουάριο και να παρουσιάσετε τα δικά σας street brunch πιάτα, δηλώστε συμμετοχή εδώ.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη, 210 3210146

Πηγή:athensvoice.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours