Πάμε για brunch την Κυριακή;

Βολτάρουμε Κυριακή στην άδεια πόλη και πιάνουμε τραπεζάκι σε μπιστρό και all day café τα οποία μας σερβίρουν απολαυστικές pancakes, λαχταριστά αυγά σε κάθε πιθανή και απίθανη εκδοχή και ένα σωρό ακόμα νόστιμα καλούδια.

Frater and Soror
Αμύντα 6, πλατεία Προσκόπων, τηλ: 210 7213720

https://www.instagram.com/p/CCS6dJhpbmq/?utm_source=ig_web_copy_link

Στην γωνία της Αμύντα, απέναντι από την πλατεία Προσκόπων, η «αδερφότητα» του Παγκρατίου ετοιμάζει στην ανοιχτή κουζίνα της πληθωρικό brunch με ιδιαίτερα πιάτα όπως pancakes με nuggets κοτόπουλου, μπεσαμέλ και coleslaw, ποσέ αυγά σε μπριοσάκι με αλλαντικό πορκέτα Καρδίτσας, κρέμα γραβιέρας Αργολίδας και γκουακαμόλε, κλαμπ σάντουιτς με κροκέτες κοτόπουλου και μπεσαμέλ και cinnamon roll με φυστικάκι Αιγίνης για την π***α και κρέμα από σοκολάτα valrhona. Σερβίρεται μέχρι τις 14.00. Δείτε το μενού εδώ.

The Brunch Factory
Αθηνάς 11, Μοναστηράκι, τηλ: 210 3218636

https://www.instagram.com/p/CD0kLNCJG55/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι κυριακάτικες βόλτες στο άδειο κέντρο της πόλης τα καλοκαίρια έχουν τη δική τους γοητεία. Και γίνονται ακόμα καλύτερες όταν πιάνουμε τραπεζάκι στο αγαπημένο αυτό μπραντσάδικο της Αθηνάς, το οποίο μας σερβίρει στο όμορφο vintage περιβάλλον του χορταστική ομελέτα bacon and cheese, αυγά benedict με καπνιστό σολομό, κλασικό αγγλικό πρωινό, αυγά skillet με χωριάτικο λουκάνικο, Pancakes με πραλίνα φουντουκιού, acai bowl με γκρανόλα και σπόρους τσία με φρούτα του δάσους και πληθώρα αντιοξειδωτικών χυμών για να καταπολεμήσουμε τις ελεύθερες ρίζες που βλάπτουν τα κύτταρά μας. Δείτε το μενού εδώ.

Sorriso
Σαρανταπόρου 34, Περιστέρι, τηλ: 21 0572 4457

https://www.instagram.com/p/CDnzv1XJjDH/?utm_source=ig_web_copy_link

Η δροσερή του αυλίτσα είναι μια μίνι όαση για κάθε στιγμή της ημέρας και η διακόσμησή του ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα μαγαζιά της περιοχής, φτιάχνοντας όμορφο περιβάλλον για να απολαύσουμε ωραιότατο brunch. Ο κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Pancakes με cheddar, γαλοπούλα και τηγανητό αυγό, ομελέτα πρωτεϊνική γιατί προπονούμεθα κιόλα με 4 ασπράδια, μοτσαρέλα, γαλοπούλα και μανιτάρια, smoothie με κακάο, μπανάνα, γιαούρτι και κανέλα και αρκετές vegan επιλογές για όσους αποφεύγουν τα ζωικά προϊόντα. Κάνει και ντελίβερι.

Mimosa neighborhood bistrot
Εφέσου 26 & Μουδανίων, Ν. Φιλαδέλφεια, τηλ: 210 2581027

https://www.instagram.com/p/B4KmaNEFI93/?utm_source=ig_web_copy_link

Στο δροσερό του χώρο που θυμίζει αυλή, αυτό το κουκλίστικο μπιστρό σερβίρει vegan friendly αλλά και κανονικό brunch με βιολογικές πρώτες ύλες σε ικανοποιητική ποικιλία. Εδώ δοκιμάζουμε αυγά μάτια σαγανάκι πάνω σε μπρουσκέτα με σάλτσα ντομάτας και φέτα, αυγά σκράμπλ σε ψωμάκι μπέργκερ με μπέικον και καπνιστό σολομό, βήγκαν porridge με γάλα αμυγδάλου, χαρουπάλευρο, ξηρούς καρπούς, βρώμη, φρούτα εποχής και σιρόπι από χουρμάδες, open toast με αβοκάντο και κρέμα κάσιους ή φυστικοβούτυρο μπανάνα και σπόρους κάνναβης και αραβική πίτα με κοτόπουλο ποσέ, καρότο, αβοκάντο και μαγιονέζα. Δείτε το μενού εδώ.

Neratzia Cafe Bistro
Ζαν Μωρεάς 6 & Βεΐκου, τηλ: 210 9243025

https://www.instagram.com/p/B9XOhJapfGV/?utm_source=ig_web_copy_link

Στο πάντα ανήσυχο Κουκάκι, εκεί που ανθίζουν οι νερατζιές και η ζωή είναι ωραία, ένα νέο καφέ μπιστρό μας προσκαλεί να πιάσουμε τραπεζάκι στον γλυκύτατο εσωτερικό του χώρο σε ένα παλιό νεοκλασικό και να δοκιμάσουμε – μεταξύ άλλων – ωραιότατο brunch. Στο μενού του βρίσκουμε ελληνικές pancakes με φέτα, μέλι, κανέλλα και φρουτοσαλάτα, αυγά καγιανά, ομελέτα με πανδαισία λαχανικών, τηγανιτά αυγά με μπέικον, χωριάτικη κασιόπιτα με αποξηραμένα σύκα, κατίκι Δομοκού και κρέμα πετιμέζι, open sandwich με μπέικον, αυγά μάτια και αποξηραμένα δαμάσκηνα και μπρουσκέτα με ντομάτα, ανθότυρο, φρέσκο βασιλικό και σχοινόπρασο. Δείτε το μενού εδώ.

Ν. Γ.

Πηγή:in2life.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours