Το μυστικό συστατικό για απίθανα σπιτικά μπέργκερ

Ακόμα και η γεύση του να μη σου αρέσει, επιβάλλεται

Το μπέργκερ είναι μια λιχουδιά όπου λίγοι μπορούν να πουν όχι και η σπιτική εκδοχή του έχει στις μέρες μας την τιμητική της.

Μόνο που κάποιες φορές τα μπέργκερ που βγαίνουν από την κουζίνα μας δεν έχουν τη γεύση του επαγγελματία.

Γιατί δεν έχουν τα μυστικά του επαγγελματία! Αυτό μας λέει τουλάχιστον η Boston Burger Company, που ξέρει καλά από μπέργκερ.

Πως είναι οι μικρές λεπτομέρειες και τα μυστικά που κάνουν τη διαφορά σε όρους γεύσης. Πλάι πάντα στις αγνές πρώτες ύλες.

Η Boston Burger Company αποκαλύπτει λοιπόν πως το μυστικό είναι η μαγιονέζα. «Ακόμα και αν δεν σας αρέσει η μαγιονέζα, οφείλετε να τη χρησιμοποιήσετε στην προετοιμασία του μπέργκερ».

Και να πού ακριβώς εννοεί: «Ένα μπιφτέκιπου έχει ζυμωθεί με μαγιονέζα στο μείγμα του είναι πιο γευστικό και ζουμερό. Επιπλέον, μπορείτε να απλώσετε μαγιονέζα με το πινέλο στα ψωμάκια σας, για να δώσετε μια υπέροχη αίσθηση ψησίματος σε αυτά».

Όσο για αυτούς που δεν την μπορούν τη μαγιονέζα, «δεν καταλαβαίνεις τη γεύση της μαγιονέζας όταν τη βάζεις να μαγειρευτεί μέσα σε πράγματα. Ακόμα κι αν την αποφεύγετε λοιπόν ως topping, μην την παραλείπετε ως μυστικό συστατικό για ένα καταπληκτικό σπιτικό μπέργκερ»…

Πηγή:newsbeast.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours