Τα πιο κολασμένα delivery για γλυκά και κρέπες

Τα βράδια και οι ημέρες της καραντίνας είναι ζόρικη υπόθεση. Κυρίως για το στομάχι μας και ιδιαίτερα για τις ορμόνες χαράς που εκκρίνονται κάθε φορά που τρώμε κάτι γλυκό.

Αν ήσασταν καλά παιδιά όλη τη βδομάδα και θέλετε να το ρίξετε έξω τρώγοντας μια υπερπληθωρική σοκολατένια αμαρτία με άφθονες θερμίδες, τότε συνεχίστε να σκρολάρετε παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα κολασμένα ντελίβερι του ντουνιά.

Αν δεν ήσασταν καλά παιδιά δεν σας αδικούμε. Μπορείτε επίσης να σκρολάρετε παρακάτω αλλά μετά μην μας κατηγορήσετε για τα παραπανίσια κιλάκια ε;

Νανά Γιώτη

Δείτε τα καταστήματα εδώ, delivery μέσω ΒΟΧ και E-food

Από το 1996, η Νανά Γιώτη συνεχίζει να τιμά δεόντως το μότο «γλυκά από σπίτι» με δημιουργίες 100% σπιτικές και λαχταριστές. Το απόλυτο σοκολατένιο highlight εδώ δεν είναι άλλο από το σουφλέ σοκολάτας, με την αφράτη υφή το οποίο συνοδεύεται από κρέμα γάλακτος. Κατά τα λοιπά, στο μενού της θα βρείτε κέικ σοκολάτα μπαστούνι με γλάσο, Pavlova με αφράτη μαρέγκα, creme fresh & επικάλυψη από φρέσκες φράουλες και βελούδινη Mousse σοκολάτα.

Κωνσταντινίδης

Δείτε όλα τα καταστήματα εδώ, παραγγελίες μέσω E-food αλλά και της σελίδας του

Τον αγαπήσαμε για τα αφράτα, αέρινα μιλφέιγ του, όμως ο Κωνσταντινίδης φτιάχνει καθημερινά ένα σωρό ακόμα κολασμένα γλυκά για κάθε γούστο. Ήδη ξεκίνησε την παράδοση μελομακάρονων, κουραμπιέδων και λοιπόν γιορτινών γλυκών, ενώ στο μενού του βρίσκουμε τσουρέκι αγριοκέρασο, πολίτικο και κάστανο, τάρτες λεμονιού, πορτοκαλόπιτες, cheesecake, εκμέκ με ρίζες από την Πόλη και την Ανατολή με βελούδινη κρέμα, προφιτερόλ με απολαυστική σοκολάτα και αφράτα σου και διάφορα οικογενειακά γλυκά χωρίς ζάχαρη (μιλφέιγ, τούρτες, προφιτερόλ κ.α.).

Τα σερμπέτια στου Ψυρρή

Παράδοση μέσω ΒΟΧ

Ποιος δεν έχει αισθανθεί αυτή τη λιγούρα μετά το ξενύχτι που τον στέλνει να ψάχνει για γλυκό στο κέντρο; Τα ξενύχτια πάνε, όμως τα Σερμπέτια στου Ψυρρή παραμένουν ανοιχτά και για κατ’ οίκον παράδοση ώστε να απολαύσουμε σπίτι χειροποίητα εκμέκ,  καζάν ντιπί, σοκολατόπιτες, λουκουμάκια, μπισκοτόπιτες, ραβανί και κιουνεφέ. Ο κατάλογός τους μάλιστα ενισχύεται με λαχταριστά κουραμπιεδάκια, κέικ, τρουφάκια, μελομακάρονα και άλλα τέτοια ωραία.

Cake

Δείτε τα καταστήματα εδώ, παραγγελίες μέσω ΒΟΧ και Ε-food

Από τα τρία μαγαζιά του σε Κολωνάκι, Αιγάλεω και Κηφισιά, το Cake ικανοποιεί πλήρως τις λιγούρες μας ετοιμάζοντας καθημερινά πάσης φύσεως κέικ, τούρτες, σοκολατένια γλυκά και cupcakes. Σημειώστε στα οπωσδήποτε το κέικ καρότο με καρότο, σταφίδα και καρύδι με πλούσια στρώση frosting, το  red velvet με κακάο και βανίλια με φυτικό κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής και frosting cream cheese και το NY classic cheesecake με cream cheese, μπισκότο και μαυροκέρασο.

Fresh

Δείτε τα καταστήματα εδώ, παραγγελίες μέσω της σελίδας του

Τα καταστήματά τους πολλά, η ποιότητα σταθερά υψηλή, η βάση κορυφαία: σοκολάτα Valrhona. Στα καταστήματα Fresh, οι σοκολατένιες δημιουργίες είναι «μία και μία», όπως και οι υπόλοιπες. Τούρτες μπίτερ με βατόμουρο, τούρτα μους με σοκολάτα και φράουλες, τούρτα Mont Blanc, τούρτα κάστανο, προφιτερόλ, κρέμα πατισερί με φράουλες, τούρτα τραγανής πραλίνας, αλλά και μελομακάρονα με μπίτερ σοκολάτα ή με κανέλα και σοκολάτα είναι μερικά μόνο από τα κολασμένα γλυκά που βρίσκουμε στον κατάλογο.

L’arte Del Gelato

Δείτε τα καταστήματα εδώ, παραγγελία μέσω Ε-food και ΒΟΧ

Από τα τρία της καταστήματα σε Ηλιούπολη, Ψυρρή και Γλυφάδα, η τζελατερία που αγαπήσαμε φέρνει τα ιδιαίτερα παγωτά της σπίτι μας σε τεράστια ποικιλία που ανανεώνεται συχνά. Η γεύση Οθέλλο με σοκολάτα, μπισκότο και αλατισμένη καραμέλα, το Τιραμισού με την βελούδινη υφή, το πρωτότυπο Panettone, το Oreo, το καρπούζι και η σοκολάτα γάλακτος είναι μερικές μόνο από τις επιλογές που πρέπει να δοκιμάσετε. Εξαιρετικές και οι βάφλες της για τις «μεγάλες» λιγούρες.

Crêpexarchia

Παραγγελίες μέσω Ε-Food

Κρέπες που φέρνουν επανάσταση, στην κλασική γωνιά της πλατείας Εξαρχείων κι από εκεί στην άνεση του σπιτιού μας. Ό,τι και να παραγγείλετε από εδώ, θα μείνετε ικανοποιημένοι: κρέπα με σοκολάτα bitter, καρύδι, πορτοκάλι και Grand Marnier, κρέπα με κρέμα ζαχαροπλαστικής, κομμάτια μήλου, κανέλα και ζάχαρη άχνη και κρέπα με σοκολάτα γάλακτος, ανανά, Malibu & Ινδική καρύδα συγκαταλέγονται στις αγαπημένες μας. Εξίσου δυνατές και οι πίτσες της.

Etoile

Παραγγελίες μέσω Ε-Food

Κορυφαία και γηραιά κρεπερί στην Αθήνα, η Ετουάλ ετοιμάζει και στέλνει κρέπες σε τεράστιο μέγεθος, με σούπερ ποιότητα.  Σημειώστε στα οπωσδήποτε την κρέπα special, με σοκολάτα, μπανάνα, σαντιγύ, τρούφα, μπισκότο και αμύγδαλο, την Alaska με σοκολάτα, λευκή σοκολάτα, κεράσι, ινδική καρύδα, μπισκότο και 2 μπάλες παγωτό της επιλογής σας και την απλή αλλά υπέροχη κρέπα σοκολάτα και φυστικοβούτυρο.

Κρέπες Κηφισιάς

Παραγγελίες μέσω Wolt και Ε-food

Tα βόρεια προάστια ορκίζονται στο φύλλο της, κι εμείς μαζί τους. Τι παίρνουμε από εδώ; Μα φυσικά την Better than sex, με λευκή σοκολάτα, μπισκότο Oreo, φράουλα και Kahlua, την Κόλαση, με πραλίνα Bueno, πραλίνα σοκολάτα, φράουλα και μπισκότο Oreo, την κρέπα Kinder Bueno, με πραλίνα Kinder Bueno, μπισκότο Oreo και μπανάνα και την Εξωτική, με σοκολάτα, μπανάνα, Kiss, ινδοκάρυδο & παγωτό βανίλια.

Πηγή:in2life.gr

 

About Post Author

+ There are no comments

Add yours