Ένα επιτυχημένο στέκι 20 ετών.

Ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά στέκια της Κηφισιάς είναι το καφέ Αμαρυλλίς, γνωστό σε όλη την Αθήνα για τα καταπληκτικά γλυκά του και τον υπέροχο χώρο του είναι το πρώτο μαγαζί που επισήμως δε θα ανοίξει μετά τον κορονοίό.

Mακριά από το πολύβουο εμπορικό κέντρο, στην παλιά κηφισιώτικη γειτονιά Πλάκα, που θυμίζει νησί, και πάνω στον ήσυχο πεζόδρομο απέναντι από την έπαυλη Δροσίνη, η εκλεκτική ατμόσφαιρα του “Αμαρυλλίς” γοήτευε ένα ευρύτατο κοινό, από τους παλιούς Κηφισιώτες αριστοκράτες μέχρι τους πιο trendy νέους της περιοχής.

Μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες τσάγια και φυσικά αρωματισμένες σοκολάτες μια γευστική κουζίνα σερβίρονταν στα μαρμάρινα τραπέζια με τις βιεννέζικες καρέκλες, δίπλα στη μεγάλη βιβλιοθήκη ή κάτω από τις ανθισμένες αμυγδαλιές στο αίθριο.Τα αρώματα που ξεχύνονταν στο δρόμο από τα γλυκά , η μουσική από βινύλιο διατηρούσε την αφοσιωμένη πελατεία εδώ και είκοσι χρόνια πελατεία.

αμαρυλλίς

Η ανάρτηση του πρώην Δημάρχου Κηφισιάς

Ο Νίκος Χιωτάκης, πρώην δήμαρχος Κηφισιάς δήλωσε:

Ένας υπέροχος, ποιοτικός χώρος που το μεράκι και το γούστο σας τον έκαναν κορυφαίο στη Κηφισιά, μένει για πάντα στη καρδιά μας!

αμαρυλλίς

Η ανάρτηση των επιχειρηματιών στο Facebook

Στις επιχειρήσεις δεν χωρούν συναισθηματισμοί.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι πολλά και έντονα τα συναισθήματά μας σήμερα που ανακοινώνουμε ότι το αγαπημένο μας Αμαρυλλίς δεν θα ανοίξει μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την σταθερή έως και φανατική υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Εσείς κάνατε το Αμαρυλλίς αυτό που είναι, εσείς ήσασταν η ψυχή του – το Αμαρυλλίς ήταν απλά το στέκι που φιλοξένησε τους έρωτες, τους χωρισμούς, τις επιχειρηματικές σας συμφωνίες, τις γιορτές, τις μικρές ή μεγάλες νίκες και ήττες σας.

Ακόμα πιο πολύ ευχαριστούμε το προσωπικό με το οποίο συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια. Χρωστάμε πολλά σε όλα τα παιδιά (ακόμα και στα λίγα παλιόπαιδα που υπηρξαν στο διάβα μας) που το αγάπησαν όσο κι εμείς αυτά.

αμαρυλλίς
Αν κάποιος ενδιαφέρεται να συνεχίσει την επιχείρηση ή/και για τον εξοπλισμό, τα έπιπλα, τα διακοσμητικά ή/και την άδεια λειτουργίας, ας μας στείλει μήνυμα.

Για τους υπόλοιπους, δεν θα χαθούμε! Κάπου θα ξανασυναντηθούμε… Χρήστος – Λίλλυ

Πηγή:thetoc.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours