Ραντεβού στο roof garden του ξενοδοχείου Titania για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Με χαλαρή και ταυτόχρονα ρομαντική ατμόσφαιρα και μια ονειρική θέα από τον Λυκαβηττό και την Ακρόπολη, μέχρι τον Υμηττό, το Φάληρο και τη θάλασσα του Πειραιά έως την Πάρνηθα, το Olive Garden στο roof του ξενοδοχείου Titania στην καρδιά της πόλης αναδεικνύεται σε κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό.

Ο λόγος; Ο συνδυασμός του εκλεπτυσμένου περιβάλλοντος, του άψογου σέρβις και, φυσικά, του ολοκαίνουριου χειμερινού μενού του, το οποίο φέρει την υπογραφή του executive σεφ Χρήστου Τζιλήρα.


Άκρως ενδιαφέρουσες γευστικές δημιουργίες απαρτίζουν ένα άρτιο μενού με πιάτα από φρέσκες πρώτες ύλες και προϊόντα με ελληνική ταυτότητα. Το αποτέλεσμα; Άρτιο τόσο γευστικά, όσο και αισθητικά, μυεί τους λάτρεις των κομψών και ευφάνταστων γεύσεων σε γεύσεις με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και αέρα ελληνικό και ταυτόχρονα μεσογει

Από τις προτάσεις που σίγουρα κλέβουν τις εντυπώσεις το καλαμάρι σχάρας σε ζεστή σαλάτα από βιολογικές φακές Γρεβενών με σουτζούκι, λαχανικά και βινεγκρέτ με λιαστή ντομάτα Ξάνθης και εσπεριδοειδή, καθώς και το συκώτι από νεαρό μοσχάρι με πουρέ κρεμμυδιού, πράσινα σπαράγγια, πετιμέζι Κρήτης και πίκλες παντζαριού.

Οι λάτρεις των ζυμαρικών θα μείνουν πλήρως ικανοποιημένοι με το χειροποίητο λαζάνι γεμιστό με γαρίδες, άγρια μανιτάρια ελληνικής φύσης και πράσινα σπαράγγια, κρέμα κόκκινης κολοκύθας με λάδι τρούφας και φύτρες, ενώ όσοι αγαπούν ιδιαίτερα τα ψάρια τα φιλέτα μπαρμπουνιού με καπνιστό πουρέ κουνουπιδιού και βιολογικά μαυρομάτικα φασόλια Φενεού, ζεστή σκορδαλιά παντζαριού με ψητό σκόρδο και λευκό βαλσάμικο θα αποτελέσουν σίγουρα σημείο αναφοράς τους.

Από τις προτάσεις των ορεκτικών αξίζει κανείς να επιλέξει ένα αυθεντικά ελληνικό πιάτο όπως το βιολογικό φακόρυζο με πέρλες λαχανικών, μπρόκολο, ελιές και φρέσκα βότανα εποχής.

Φυσικά, ένα τόσο ολοκληρωμένο μενού δεν θα μπορούσε να μην συμπεριλαμβάνει και την αντίστοιχη γλυκιά πρόταση όπως η σοκολάτα bitter και τραγανό φουντούκι με χειμωνιάτικο άρωμα.

Η υπέροχη βραδιά, ωστόσο, στο Olive Garden δεν τελειώνει εδώ. Τα signature cocktails του μπαρ γράφουν τον πιο ρομαντικό επίλογο του δείπνου σας, με την φωτισμένη πόλη στα πόδια σας να σας σιγοψιθυρίζει την πιο γλυκιά καληνύχτα.

Πληροφορίες
Olive Garden
Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52
Ώρες λειτουργίας bar & restaurant: 11.00- 02.00
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3326000

Πηγή:news.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours