Τα καλύτερα κρασιά για μαζώξεις μέχρι 8€

Οι καλύτερες και πιο οικονομικές ετικέτες σε λευκό, κόκκινο και ροζέ κρασί για τα σουαρέ της παρέας.

Ψάχνετε κρασί για τη μάζωξη με την παρέα και δε θέλετε να ξεφύγετε σε μπάτζετ; Αγνοήστε τις αμφιβόλου ποιότητας φιάλες στα ψυγεία των περιπτέρων και προτιμήστε εμφιαλωμένα, ποιοτικά ελληνικά κρασιά σε (πολύ) καλή τιμή.

Λευκά

Ψηλές Κορφές Λευκός ΕΟΣ Σάμου

Τιμή: 6,70€ 

Από Σαμιώτικο Μοσχάτο, αυτό το φινετσάτο κρασί, βγάζει ανθώδη και φρουτώδη αρώματα, συνοδεύει διακριτικά πρώτα πιάτα και μπορεί να καταναλωθεί και μόνο του, ως απεριτίφ.

Σαββατιανό Παπαγιαννάκου Λευκός

Τιμή: 6,70€

Ντελικάτο χρυσαφί κρασί, με αρώματα από λευκόσαρκα φρούτα και λευκά άνθη, έντονη οξύτητα και μακριά επίγευση, το οποίο συνοδεύει ιδανικά τηγανιτά ψάρια, θαλασσινά και κοτόπουλο.

Σεμέλη Οινοποιητική Γιορτή Λευκό

Τιμή: 3,85€

Απαλό κιτρινόλευκο, σχεδόν διαφανές χρώμα, λεπτά αρώματα ροδοπέταλων, λεμονανθών και εσπεριδοειδών και φρουτώδης γεύση σε ένα κρασί που ταιριάζει όμορφα με όλα τα πιάτα της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, θαλασσινά και ζυμαρικά, αλλά πίνεται και ως απεριτίφ.

Ροζέ

Ροζέ Κτήμα Αβαντίς

Τιμή: 5€

Από τα πιο δημοφιλή ελληνικά ροζέ, το Αβαντίς είναι πικάντικα αρωματικό, με ελάχιστες τανίνες στο στόμα και αρώματα φράουλας και κερασιού. Μπορεί να συνοδεύσει ωραιότατα πάσης φύσεως μεζεδάκια μεσογειακής κουζίνας.

Κυρ Γιάννη Ακακίες Ροζέ

Τιμή: 6€

Κορυφαίο ροζέ για συνοδεία φαγητού, οι Ακακίες με τα έντονα αρώματα κόκκινων φρούτων συνοδεύουν αρμονικά πάτα με κοτόπουλο, τηγανιές και λιπαρά ψάρια.

Κόκκινα

Δουλουφάκης Enotria Ερυθρός

Τιμή: 5,90€

Φρούτο, φρεσκάδα και μέτριες σε ένταση τανίνες σε ένα κρασί ό, τι πρέπει για το καθημερινό σας τραπέζι από τις τοπικές ερυθρές ποικιλίες Κοτσιφάλι και Μαντηλάρι σε συνδυασμό με το διεθνές Syrah.

Σπυρόπουλου Ορεινό Eρυθρό

Τιμή: 6,30€

Ελαφρύ σώμα, ευχάριστος φρουτώδης χαρακτήρας και απαλές τανίνες, με αρώματα καραμέλας βουτύρου και σοκολάτας γάλακτος σε ένα «ζεστό» κρασί, ό,τι πρέπει για φθινοπωρινά μας γεύματα.

Νεμέα Μπουτάρη

Τιμή: 6,50€ 

Αρώματα βαρελιού και μαρμελάδας κόκκινων φρούτων, σε ένα από τα πιο δημοφιλή κρασιά της ποικιλίας του Αγιωργίτικου, το οποίο «πάει» τέλεια σε πιάτα με κόκκινο κρέας, τηγανιές και πιάτα με αλλαντικά.

About Post Author

+ There are no comments

Add yours