Σήμερα σου έχω μια κάπως διαφορετική πρόταση για έξοδο. Ποιος δεν έχει φάει λουκουμάδες στην παιδική του ηλικία σε κάποιο πανηγύρι ενδεχομένως ή και τώρα που λίγο μεγαλώσαμε;! Νομίζω δεν υπάρχει κάποιος που δεν έχει έστω δοκιμάσει. Αν είσαι λοιπόν λάτρης του λουκουμά είσαι ο άνθρωπος μου και σου έχω τρεις τέλειες επιλογές για να απολαύσεις τον καλύτερο λουκουμά στην πόλη. Μετά την πρόταση για τους πιο γευστικούς λουκουμάδες στην Πάτρα . Σου έχω τους πιο γευστικούς λουκουμάδες στην Θεσσαλονίκη.

Dada’s House

λουκουμά
Πηγή: mycampus.gr

Θέλεις να δοκιμάσεις νόστιμους λουκουμάδες, θα επισκεφθείς το Dada’s House το οποίο είναι γνωστό για τους ωραίους λουκουμάδες που φτιάχνει και όχι μόνο καθώς μπορείς να γευτείς και διάφορα άλλα. Το μυστικό τους είναι τα αγνά και φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούν. Θα βρεις τους κλασικούς λουκουμάδες με μέλι αλλά και με σοκολάτα και πολλά άλλα καθώς υπάρχει ποικιλία υλικών στο κατάστημα. Αξίζει μια επίσκεψη και θα με θυμηθείς.

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Ικτίνου 18, Θεσσαλονίκη

Dada’s House

Οι Λουκουμάδες της Λωξάντρας

λουκουμά
Πηγή: TripAdvisor.gr

Αν είσαι λάτρης του λουκουμά πρέπει οπωσδήποτε να περάσεις μια βόλτα από τους Λουκουμάδες της Λωξάντρας, καθώς θα βρεις τους πιο νόστιμους και αφράτους λουκουμάδες της πόλης. Ακολουθώντας την παραδοσιακή συνταγή , το κατάστημα φτιάχνει παραδοσιακούς λουκουμάδες για κάθε γούστο, με μέλι, σοκολάτα και διάφορα άλλα υλικά που θα κάνουν τον λουκουμά σου ακόμα πιο γευστικό. Μπορείς να απολαύσεις και αλμυρούς λουκουμάδες, ναι ναι καλά άκουσες αλμυρούς, κάνε την υπέρβαση και δοκίμασε και την αλμυρή εκδοχή.

Πληροφορίες:

Τοποθεσία: Γυμνασιάρχου Στεφάνου 2, Θεσσαλονίκη

Οι Λουκουμάδες της Λωξάντρας

Κόκκινος Σκούφος

λουκουμά
Πηγή: cityportal.gr

Για το τέλος σου άφησα μια επιλογή λίγο διαφορετική από τις άλλες καθώς ο Κόκκινος Σκούφος δεν είναι κατάστημα αλλά περίπτερο. Ο Κόκκινος Σκούφος έχει την βάση του στην καρδιά της πόλης στον Λευκό Πύργο. Εκεί θα βρεις τους πιο γευστικούς λουκουμάδες, είναι πασίγνωστοι για τους λουκουμάδες που φτιάχνουν, είναι χειροποίητοι και φτιάχνονται με βάση την παραδοσιακή συνταγή. Θα βρεις λουκουμάδες για κάθε γούστο θα τους πάρεις στο μπολάκι σου και θα συνεχίσεις την βόλτα σου στην Νέα Παραλία. Αξίζει να δοκιμάσεις και θα εντυπωσιαστείς.

Πληροφορίες: 

Τοποθεσία: Λευκός Πύργος

Κόκκινος Σκούφος

Πηγή:maxmag.gr

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours