Δυο νέα μπιστρό…με BRIO στα βόρεια από τον Metayer

Δυο μπιστρό του κουτιού, ένα στο Χαλάνδρι και ένα στη Νέα Ερυθραία λανσάρει το BRIO. Εδώ το πράγμα φωνάζει δυνατά «Γαλλία» και ο πολύ δυνατός σεφ Jean Charles Metayer ετοιμάζει στα μενού τους ένα σωρό νόστιμα πράγματα.

ΔΥΟ ΝΕΑ ΜΠΙΣΤΡΟ...ΜΕ BRIO ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ METAYER | Νέα

Με τις μηχανές στο φουλ έκανε την επανεκκίνηση του το Brio, μια και πριν λίγες μέρες άνοιξαν δυο ολοκαίνουργια μπιστρό με το όνομα του, στο Χαλάνδρι και στη Νέα Ερυθραία. Θα ξεκινούν από το πρωί με καφέ, brunch και έπεται γεύμα και μια σειρά από πιο κλασικά πιάτα της γαλλικής κουζίνας που θα ανοίγουν την αυλαία του δείπνου. Όπως αντιλαμβάνεστε η brioche και τα ωραία ψωμιά εδώ θα έχουν τη τιμητική της. Από το φούρνο τους λοιπόν θα βγαίνουν briochant βουτύρου και σοκολάτας, roll με κανέλα και μήλο, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δίνουν στα αυγά και στα τοστ. Και κρέπες θα έχει το πρωινομεσημβρινό καταλογάκι τους. Μια αλμυρή και μια γλυκιά. Τώρα, καθώς θα σουρουπώνει τόσο η ατμόσφαιρα όσο και το φαγητό θα αλλάζουν όψη. Στα ορεκτικά του βραδινού μενού θα βρείτε από μοσχαρίσιο ταρτάρ, foie gras και γαρίδες κοκτέιλ που θα σας οδηγήσουν όμορφα σε ορισμένες από τις αυθεντικότερες και πιο διαχρονικές σπεσιαλιτέ της γαλλικής γαστρονομίας, όπως η σούπα μπουγιαμπέσα και το φιλέτο entrecôte με sauce Cafe de Paris. Στο φινάλε και πάλι θα παίξουν με all time classic γλυκά: tart tatin και σοκολατένιο eclair. Ακούγονται πολύ ωραία όλα αυτά για αυτό θα φροντίσουμε να δοκιμάσουμε σύντομα και να επιστρέψουμε με εντυπώσεις.

Info: BRIO Bistro Χαλάνδρι: Πλατεία Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι, τηλ. 2106822777 / BRIO Bistro Νέα Ερυθραία:  Χαριλάου Τρικούπη 146, Νέα Ερυθραία, τηλ. 2108000222 / Ωράριο Bistro: Καθημερινά 10:00πμ – 00:15

Πηγή:fnl-guide.com

About Post Author

+ There are no comments

Add yours