Η ζωή του Elvis για πρώτη φορά σε κόμικς με συλλεκτικό ενδιαφέρον

Τη ζωή του Elvis Presley από την αρχή της καριέρας του στο Μέμφις έως την περίοδο του Sun Studio και όπως εξελίχθηκε μετά έως το δρόμο προς τη δόξα θα κυκλοφορήσει στο πρώτο επίσημο μυθιστόρημα με τον «Βασιλιά του Rock’n’Roll” σε κόμικς το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το Ζ2 Comics όπως προανήγγειλε θα βγάλει το κόμικ τον Αύγουστο στην αγορά εποχή που συμπληρώνονται 44 χρόνια από το θάνατό του, στις 16 Αυγούστου 1977.

Το “Elvis: Τhe Graphic Novel” δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Authentic Brands Group (ABG), μια παγκόσμια εταιρεία ανάπτυξης, μάρκετινγκ και ψυχαγωγίας του Elvis Presley Estate. Στην δημιουργική ομάδα του βιβλίου θα είναι ο Chris Miskiewicz, ο οποίος εργάστηκε στο γραφικό μυθιστόρημα του Gr2 Dead: Origins του Z2 και ο καλλιτέχνης Michael Shelfer.

Elvis Standard

Το εν λόγω κόμικς συνεχίζει την αναγνωρισμένη σειρά μουσικών βιογραφιών και συνεργατικών κυκλοφοριών του Z2. Οι προηγούμενοι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα από το Μπετόβεν έως τους Gorillaz, με καλλιτέχνες όπως οι Black Keys, οι Grateful Dead και ο Charlie Parker.

Σε μια δήλωση, ο εκδότης του Z2 Josh Frankel είπε για το έργο, «Ο Έλβις είναι ένα από τα πιο παγκοσμίως γνωστά ονόματα στην ψυχαγωγία. Το όνομά του ξεπερνά τη μουσική. Η ελπίδα μας είναι να κάνουμε σε αυτό το γραφικό μυθιστόρημα μια ιστορία για τους οπαδούς του Έλβις παρόμοια με εκείνη του “Whatever To The Man of Tomorrow” (Ό, τι συνέβη στον Άνθρωπο του Αύριο) του Άλαν Μουρ για τον Υιό του Κρυπτού (Son of Krypton)”.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει σε πολλές μορφές: μια τυπική έκδοση διαθέσιμη τόσο σε χαρτόδετο χαρτί όσο και σε σκληρό εξώφυλλο, καθώς και μια περιορισμένη έκδοση “Blue Suede”, με αποκλειστική βαλίτσα, δίσκο βινυλίου και καλλιτεχνικές εκτυπώσεις εμπνευσμένες από τον Elvis από τους Chris Hunt και Erik Rodriguez.

Επίσης μια σούπερ deluxe έκδοση, που περιορίζεται σε 300 αριθμημένα αντίτυπα, θα διαθέτει μια επιπλέον καλλιτεχνική εκτύπωση διαθέσιμη μόνο με αυτήν την έκδοση. Το εξώφυλλο του κόμικ είναι έργο του Rodriguez.

Elvis: Το graphic novel θα κυκλοφορήσει στις 11 Αυγούστου 2021.

Γιάννης Αλεξίου

Πηγή:ogdoo.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours