Το ‘Κίτρινο Υποβρύχιο”, το best seller της , ταξίδεψε, στις αρχές της εβδομάδας, στην Κρήτη. Παρουσιάστηκε σ’ ένα ιδιαίτερα θερμό κοινό, στα κατάμεστα Public του Ηρακλείου, του Ρεθύμνου και των Χανίων.

Για το πολυσυζητημένο βιβλίο των Εκδόσεων Πατάκη, μίλησαν οι σκηνοθέτες Λευτέρης Χαρωνίτης και Κώστας Νταντινάκης , οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαική Συσπείρωση στο Δ.Ηρακλείου, Δημήτρης Βρύσαλης, Ρεθύμνου Μανούσος Μανουσογιάννης και Χανίων Νίκος Βουρλάκης, ο φυσικός και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Σάββας Βασιλειάδης, ο συγγραφέας Στέφανος Παυλάκης , ο Νίκος Μανωλόπουλος υποψ. διδάκτορας Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και ο Γιάννης Βασιλόπουλος διευθυντής προγράμματος των ραδιοφ.σταθμών ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 93,2 Real Group, LOVE RADIO ΚΡΗΤΗΣ 102,8 και ΠΕΝΑ 92,5 FM

Παρευρέθηκαν και τραγούδησαν ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης, ο Ψαραντώνης, ο Στέλιος Μπικάκης, η Στέλλα Σειραγάκη και ο Αντρέας Μπικάκης. Στη μεγάλη παρέα του “Κίτρινου Υποβρύχιου” και ο ηθοποιός Σήφης Πολυζωίδης, οι σκηνοθέτες Πηγή Δημητρακοπούλου και Τριαντάφυλλος Δελής και οι:

Αντρέας Κοκοσάλης, Τάσος Ναθαναηλίδης, Γιάννης Γωνιανάκης, Μιχάλης Παπαγιαννάκης, Λουκία Κιαγιαδάκη, Βαγγέλης Λόλης, Δημόκριτος Σαλούστρος, Γιάννα Ποθητού, Μαρία Κοκοσάλη, Γιάννης Χριστοφοράκης, Αλέκος Μαρινάκης και Φώτης Ριγανάκος.

About Post Author

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours