Η Tesla έρχεται στην Ελλάδα μέσα στο 2020;

Η Tesla είναι από τις πρώτες εταιρείες παγκοσμίως, η οποία έφερε τα πρώτα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsAuto.gr, η Tesla θα δημιουργήσει την πρώτη της έκθεση αυτοκινήτων στην Ελλάδα μέσα στο 2020.

Την Tesla λέγεται ότι θα φέρει στην Ελλάδα ένας μεγάλος επιχειρηματικός όμιλος ο οποίος έχει ήδη συμφωνήσει να φέρει μέσα στο 2020 στην Αττική την πρώτη έκθεση. Οι τελικές υπογραφές δεν έχουν δοθεί ακόμη καθώς αναμένεται να γίνει πρώτα νόμος για την ηλεκτροκίνηση στην Ελλάδα.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Tesla, προς το παρόν απευθύνονται μόνο σε όσους βρίσκονται στο εξωτερικό. Στην Ελλάδα το δίκτυο φορτιστών έχει ξεκινήσει να αναπτύσσεται αυτό το διάστημα και όπως γνωρίζουμε η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει ετοιμάσει σχέδια για να προσφέρει τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στους Έλληνες σε όσο το δυνατόν χαμηλότερη τιμή.

Όταν εφαρμοστούν τα σχέδια, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα θα έχουν πολύ χαμηλό ΦΠΑ (0% τέλος ταξινόμησης), θα έχουν υψηλή προτίμηση για χρήση ως “εταιρικό” αυτοκίνητο ενώ το πρόγραμμα που ετοιμάζει η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προβλέπει απόσβεση του αυτοκινήτου κατά 25% της αξίας του για την εταιρεία.

Πηγή:newsauto.gr

About Post Author

+ There are no comments

Add yours